Säkerhet/Passagekontroll >> Aptus Elektronik AB

Aptus Elektronik AB

kontaktuppgifter

Åkarevägen 1 A
43533 Mölnlycke
Tel: Telefon växel: 031 68 97 00 Försäljning: 031 68 97 10
Hemsida

Kontakta Aptus Elektronik AB

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Aptus Elektronik AB

Aptus utvecklar och tillverkar kundnära säkerhets- och informationssystem för tryggare fastigheter och trevligare boende.
Sedan starten 1992 har vi jobbat stenhårt för att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i norden. Idag är vi en av de ledande leverantörerna av passage-, boknings- och porttelefonisystem för flerbostadshus. Det är vi givetvis glada för, men vår resa mot ett nyckelfritt samhälle har bara börjat.
 
 Allt under ett tak - att både utveckling och tillverkning ligger i samma byggnad lägger grunden för en bra support och en miljövänlig drift.
Vi har två kontor. Ett i Göteborg och ett i Stockholm, varav huvudkontoret ligger i Göteborg. Aptus är ett fristående bolag inom ASSA Abloy-koncernen.

Andra företag i denna bransch

Axema Access Control AB, QT Systems, SafeTeam, Swesafe, Aptus Elektronik AB, Samuelsson & Partner AB, Vällingby Låsservice, DinBox, Certego, NVSS Security, BBGRUPPEN/Lås & Säkerhetscenter, AT Installation AB, Swedsecur AB, RCO Security AB, Låset AB / Monitor AB, Wise House Technologies, Axlås Solidlås AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Säkerhet/Passagekontroll, Lås,

Sponsrade företag