Stamunderhåll >> Avloppsteknik Svenska AB

Avloppsteknik Svenska AB

kontaktuppgifter

Humblegatan 24 A
172 39 Sundbyberg
Tel: 08-799 98 00
Hemsida

Kontakta Avloppsteknik Svenska AB

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Avloppsteknik Svenska AB

Hur har det varit?
Historien visar att de flesta stambyten och reliningar skett i förtid. Vattenskador kostar stora belopp årligen och ökar inom vissa områden.

Ekonomi
Spillvattensystemen är en av de större investeringarna vi gör i våra föreningar och som påverkar avgifterna mest. Gör som många andra föreningar spar pengar och besvär genom ett planerat förebyggande underhåll, i enlighet med en fastställd underhållsplan för avloppen.

Stambytesfrågan?
I många föreningar är detta den ständiga frågan från medlemmarna och mäklare. Vi har under 18 år hanterat frågan tillsammans med våra kunder och åtgärdat mer än 100.000 lägenheter.

Hur går vi vidare?
Vi hjälper Er med besiktning, planering, underhållsplan för avloppen och det förebyggande underhållet enligt ett, sedan många år, väl beprövat system.
Vad innebär det?
Vårt Totalkoncept innefattar underhållsplan, teknik, metodik, dokumentation och underhållsarbeten, lämpar sig väl för alla fastighetsägare med en långsiktig syn på sitt ägande. Vår primära uppgift är att förlänga livslängden på befintliga system, säkerställa driften samt minska risken för vattenskador.

Andra företag i denna bransch

Avloppsteknik Svenska AB, Rotpartner, Bauer Watertechnology AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Stamunderhåll, Rörinspektion/Filmning, Stamrensning/Spolning,

Sponsrade företag