Relining >> Spoltec Södra AB

Spoltec Södra AB

kontaktuppgifter

Grävmaskinsvägen 2
241 38 Eslöv
Tel: 040 - 47 40 12
Hemsida

Kontakta Spoltec Södra AB

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Spoltec Södra AB

SPOLTEC SÖDRA AB

Över 25 års erfarenhet
Spoltec Södra AB har en lång erfarenhet med alla typer av avloppsystem. Vårt fokus ligger på utveckling och nytänkande och hos oss är kundens trygghet alltid i centrum. 

Underhållsspolning
Underhållsspolning i flerbostads-hus är en av Spoltec Södra AB:s specialiteter. Vi spolar samtliga åtkomliga stammar och stick samt tillhörande spillvattensystem i källare, tvättstuga, gemensam-hetslokaler, soprum etc. Vår underhållsspolning kommer med fem års garanti på vertikala stammar & två års garanti på stick till badrum och kök.

Oljeavskiljare
Spoltec Södra AB är en certifierade provtagare som utför besiktning & tömning av oljeavskiljare. Vi skickar all information och intyg till Miljöförvaltningen i Er kommun efter behov. Om vi upptäcker brister i anläggningen kan vi även ombesörja utbyte av ej godkänd oljeavskiljare. Vår leverantör ACO kan även specialtillverka samt måttanpassa avskiljningsenheter.

Relining
Relining är ett kostnadseffektivt alternativ till traditionellt byte av rör, och används i första hand på rör som ligger ingjutna i hus och mark. Spoltec Södra AB är en auktoriserad installatör med lång erfarenhet. Vi använder oss av material som är väl beprövat samt har en spårbarhet genom hela produktionen. Vår installation uppfyller krav på täthet, slitage och säkerhet.

Detta är ett urval av våra många tjänster, för mer information besök vår hemsida alternativt ring oss! 040 - 47 40 12Andra företag i denna bransch

Proline Öst AB, Tubus System AB, VVSteknikGruppen, Svensk Röranalys AB, vloppsjouren AB, Spolargruppen, Proline Väst AB, Gaido Consulting AB, AARSLEFF, HWQ Entreprenad AB, Cortea Hemma, Spoltec Södra AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Relining, Rörinspektion/Filmning, Stamrensning/Spolning, Vattentätning av betong,

Sponsrade företag