Stockholm >> OVK >> Boldrup Klimat

Boldrup Klimat

kontaktuppgifter

Karlsbodavägen 17A
168 67 Bromma Bromma
Tel: Jan Boldrup tel. 070-754 31 01
Hemsida

Kontakta Boldrup Klimat

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Boldrup Klimat

Boldrup Klimat AB är experter på ventilation och bra energisnål inomhusmiljö.
Boldrup Klimat erbjuder alla typer av arbeten inom ventilation och inomhusklimat. Vårt koncept är att ta fram specifika ventilationslösningar för din fastighet och därmed skapa den bästa ventilationen och inomhusklimatet för dig.
Medarbetare
Våra medarbetare och partners har lång erfarenhet av ventilationsteknik och smart energianvändning vilket gör att vi kan rekommendera och installera rätt lösningar från början både för ny installation och åtgärder i äldre fastigheter. Boldrup Klimat AB är även ett ackrediterat kontrollorgan för energibesiktningar. Vi utför våra besiktningar inom energi och ventilation (OVK) med egen certifierad personal.
Kunden
Ingen kund är för liten eller för stor för oss. Vi arbetar tillsammans med kommersiella fastigheter, kommunala bostadsbolag, bostadsrättföreningar och privatpersoner. Vi följer branschstandard och ser till att ingående avtal följs och våra kunder blir nöjda efter avslutat arbete.
Allt i ett moment till fast pris
Vi utför ventilationsrengöring, injustering och OVK till bostadsrättsföreningar i hela Mälardalen.
Fast pris gör det lätt för bostadsrättsföreningen att budgetera sin kostnad för underhåll av sitt ventilationssystem och försäkra sig om att både hus och de boende mår bra. 

Andra företag i denna bransch

Peter Sotare, Eldabutiken i Haninge, Ventexpert AB, Boldrup Klimat, AB Franska Bukten, SB Ventilation AB, Skorstensbolaget AB, Sotningstjänst & Kamingruppen STHLM AB, Frakka AB, GK Rör AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

OVK, Ventilation,

Sponsrade företag