Stockholm >> OVK >> Eldabutiken i Haninge

Eldabutiken i Haninge

kontaktuppgifter

Vendelsövägen 51
136 44 Handen
Tel: 08-777 70 18
Hemsida

Kontakta Eldabutiken i Haninge

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Eldabutiken i Haninge

Välkommen till oss på Eldabutiken SVS AB i Haninge.
Vårt företag grundades 1984 och sedan 10 år ingår vi i fackhandelskedjan, Elda. Vi är Stockholms ledande leverantör på renovering av rökkanaler och rensning/renovering och ombyggnad av ventilation.Vi satsar på flexibla lösningar till bostadsrättsföreningar och bostadsbolag när det gäller ombyggnationer av skorstenar och eldstäder.
Vi utför även OVK besiktningar och rensning av befintliga kanalsystem. Bland våra mycket yrkeskickliga hantverkare finns både kunskap, erfarenhet och kompetens. I vårt team ingår murare, snickare, plåtslagare och montörer. Vi arbetar endast med godkända material och ledande leverantörer för en varmare och säkrare framtid då detta är en viktig investering för fastigheten.Vi lämnar naturligtvis garantier på alla utförda arbeten. Vårt kontor ligger i Handen där vi även har en fin utställning på braskaminer.

Besöksadress: Vendelsövägen 51, 136 44 Handen
Tel: 08-777 70 18
Fax: 08-777 70 33
info@absvs.se
www.absvs.se
reg nr/ vat No
SE556252206901
Godkänd för F-skatt
Hans Lihammar/ Jan Bäckström

Andra företag i denna bransch

Peter Sotare, Eldabutiken i Haninge, Ventexpert AB, Boldrup Klimat, AB Franska Bukten, SB Ventilation AB, Skorstensbolaget AB, Sotningstjänst & Kamingruppen STHLM AB, Frakka AB, GK Rör AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

OVK,

Sponsrade företag