DinBox

kontaktuppgifter

Västmannagatan 73
113 26 Stockholm
Tel: 010-33 000 10
Hemsida

Kontakta DinBox

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med DinBox

DinBox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med ökad marknadsandel har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj. I dagsläget tillhandahåller DinBox allt från passersystem, tvättstugebokning online, touchskärmar och elektroniska fastighetsboxar. Vårt mål är att underlätta livet för både boende och förvaltare genom smartare, uppkopplade produkteri trapphus och fastighet.
I dag verkar DinBox-koncernen i hela Norden. Vår affärsidé är att kombinera kvalitativa och säkra produkter med en pressad prisnivå. Genom hög volym kan vi optimera vår tillverkning och distribution. Vi är aktiva på marknaden och är lyhörda för våra kunders önskemål, och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling – där vi ligger i framkant när det kommer till digitala produkter.
Vi tror på lättanvända, smarta produkter som spar tid och pengar åt såväl boende som förvaltare. Genom att tillhandahålla produkter, men också en löpande service, erbjuder vi en helhetslösning till fastigheten i många år framöver.

Andra företag i denna bransch

Axema Access Control AB, QT Systems, SafeTeam, Swesafe, Aptus Elektronik AB, Samuelsson & Partner AB, Vällingby Låsservice, DinBox, Certego, NVSS Security, BBGRUPPEN/Lås & Säkerhetscenter, AT Installation AB, Swedsecur AB, RCO Security AB, Låset AB / Monitor AB, Wise House Technologies, Axlås Solidlås AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Fastighetsboxar, Säkerhet/Passagekontroll,

Sponsrade företag