Stockholm >> Stamunderhåll >> Rotpartner

Rotpartner

kontaktuppgifter

Tellusborgsvägen 67B
126 29 Hägersten
Tel: 010-209 64 41
Hemsida

Kontakta Rotpartner

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Rotpartner

Rotpartner är ett oberoende konsultföretag som sedan starten 1980 arbetar med projektledning vid alla typer av renovering av fastigheter. Våra beställare är såväl bostadsrättföreningar som kommunala och privata fastighetsbolag.
Föreningens stöd genom hela renoveringen
Våra projektledare tar hand om hela byggprocessen och hjälper styrelsen och föreningens medlemmar med att hitta den bästa åtgärden för fastigheten och att ni får den kvalitet ni efterfrågat, i tid och till överenskommet pris.
Våra kompetensområden
Våra kompetensområden omfattar såväl stambyten med badrumsrenovering, fasadrenovering, fönsterbyten och fönsterrenovering, balkongrenovering och reparation av betongskador och gårdsbjälklag, som renovering av trapphus och andra allmänna utrymmen och ombyggnad av vindar.
Vi älskar renovering!
Vi ser varje renoveringsprojekt som två parallella processer: en byggteknisk och en mänsklig. Den mänskliga processen berör de som bor och verkar i fastigheten, deras förståelse för orsakerna till renoveringen, behov av information, möjligheter att komma till tals och att kunna påverka.
Vi hjälper även bostadsrättföreningar som fortfarande har hyresrätter kvar med hyresförhandlingar och hantering av hyresgäster i samband med t ex stambyten.

Andra företag i denna bransch

Avloppsteknik Svenska AB, Rotpartner, Bauer Watertechnology AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Byggledning, Fönster, Stambyte, Stamunderhåll,

Sponsrade företag