VVS/Rörmokare >> 24 Rör AB

24 Rör AB

kontaktuppgifter

Djupdalsvägen 7
192 51 Sollentuna
Tel: 08-24 24 20
Hemsida

Kontakta 24 Rör AB

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med 24 Rör AB

Våra rörmokare utför alla typer av uppdrag, både planerade installationer, service, reparation och akut rörjour och VVS-jour. Ring oss direkt om du har stopp i avlopp, dusch eller toalett. 24 Rör har öppet dygnet runt, 365 dagar om året och vår målsättning är att vara ute hos kund inom 1 timme vid akuta fel.

24 Rör erbjuder bokade besök samt VVS-jour av certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet, alla årets dagar. Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Sollentuna där vi har vårt kontor. 24 Rör är en del av Bad & Värme som är en kedja med certifierade rörmokare med över 80 butiker i hela Sverige. Vi jobbar med värmepumpar, varmvattenberedare, toaletter, avlopp och övriga uppdrag. Vi har bred kompetens och välutrustade servicebilar redo dygnet runt. Tveka inte att ringa oss när du behöver en rörmokare!

24 Rör hanterar stopp i avlopp, dusch och toalett, spolning, rörinspektioner och filmning av rör, reparationer, service och installationer av varmvattenberedare, värmepumpar och värmepannor av alla fabrikat på marknaden, vattenläckor, installation av tvätt- och diskmaskiner, dragning av rör och alla andra arbeten.

Tveka inte att kontakta oss 08-24 24 20 / Info@24ror.seAndra företag i denna bransch

VVSteknikGruppen, Spolargruppen, Knappens Prefab, en del av Dahl Sverige AB, 24 Rör AB, Bauer Watertechnology AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

VVS/Rörmokare, Stamrensning/Spolning,

Sponsrade företag