Städning >> Maries Puts & Städ

Maries Puts & Städ

kontaktuppgifter

Instrumentvägen 25, 2 tr
HÄGERSTEN 126 53
Tel: 08-86 18 17
Hemsida

Kontakta Maries Puts & Städ

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Maries Puts & Städ

Maries Puts & Städ har 25 års erfarenhet i branschen och erbjuder skräddarsydda städtjänster av högsta kvalitet för fastigheter och bostadsrättsföreningar i hela Storstockholm.
RENARE FASTIGHET
Ett rent och fräscht trapphus ökar trivseln för de boende och alla som besöker och vistas i fastigheten. Trappstädningen anpassas helt efter era önskemål och fastighetens behov. Ett tydligt städschema upprättas för varje fastighet så att de boende vet när städningen sker och vad som ska utföras. Vi lämnar även en skriftlig bekräftelse efter varje städning. Hos Maries Puts & Städ kan ni komplettera er trappstädning med brett sortiment av tjänster för fastigheter, privatpersoner och företag.
Våra medarbetare är välutbildade, försäkrade, har avtalsmässiga löner och kollektivavtal. Vi arbetar under parollen styrka, glädje och kompetens med omtanke om våra kunder, vår personal och miljön.
RENARE OCH FINARE GOLV
Vi erbjuder, den av Naturskyddsföreningen rekommenderade städmetoden för stengolv, Diamantpolering. Resultatet blir rena, glänsande och lättstädade golv med hög glans.
Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008 (Kvalitet), ISO 14001:2004 (Miljö) samt OHSAS 18001:2007 (Arbetsmiljö).

Andra företag i denna bransch

Maries Puts & Städ, Clean Quality, Stina Facility Services AB, Stockser,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Städning,

Sponsrade företag