Dörrar >> Secor

Secor

kontaktuppgifter

Tel: 020-440 450
Hemsida

Kontakta Secor

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Secor

Secor är ett bolag i Daloc-koncernen. Kärnan i vårt erbjudande är försäljning och montage av säkerhetsdörrar i flerbostadshus.
 
 
Secor är en erfaren, rikstäckande sälj- och montagekedja som är experter på dörrbyten i flerbostadshus. Vår lösning bygger på säkerhetsdörrar från Daloc och innebär att alla lägenheter i fastigheten får samma skydd mot inbrott, brand, brandgas och ljud. Låter du Secors professionella och certifierade montörer stå för montaget får du mycket mer än en snygg dörr. Du får ett högt inbrottsskydd som ger inbrottstjuven tuffast tänkbara motstånd. Samtidigt ökar värdet på fastigheten och lägenheterna blir tystare, tryggare och trivsammare.
 
Den främsta anledningen till att byta till en modern säkerhetsdörr är den personliga tryggheten. En vanlig lägenhetsdörr är ofta av klen konstruktion och bjuder därför inte mycket motstånd för den som verkligen vill ta sig in. Dörren är dessutom ofta dåligt isolerad och släpper igenom både ljud, lukt, brand och de förrädiska brandgaserna.
 
Väljer du en säkerhetsdörr från Daloc får du ett högt inbrottsskydd, samtidigt som buller och annat störande ljud hålls borta tack vare den höga ljudklassningen. För att skydda dig, familjen och grannarna från brand och livsfarlig rök är dörrarna även brand- och brandgastäthetsklassade.

Andra företag i denna bransch

Secor, Interoc, H-Snickerier AB Dörrfabriken, Torterolo & Re Säkerhetsdörrar, Team Guardab, BBGRUPPEN/Lås & Säkerhetscenter, Dalkarlarna, DOFAB AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Dörrar,

Sponsrade företag