Byggledning >> Interoc

Interoc

kontaktuppgifter

Tel: 08-20 05 10
Hemsida
Utnyttja summan av våra specialistbolag!
Interoc AB är en byggkoncern med en unik samling kompetenser. Här samverkar specialiserade byggbolag som en part till kunden.Interoc har hög kompetens och lång erfarenhet! Trots att vi är ett relativt ungt företag har Interocs personal har lång erfarenhet och en gedigen kompetens inom respektive område. Vi har personal som i vissa fall har jobbat mer än 30 år inom sitt yrke vilket borgar för ett bra slutresultat.
Interoc erbjuder helheten!
Vi erbjuder fastighetsägaren alla delar i kedjan, från projektering till överlämnade av en färdig entreprenad. Genom att samordna åtgärderna kan vi minska kostnaden och öka kvalitén i projekten. Interoc skapar mervärden för de boende och fastighetsägaren! I samband med renoveringar är det viktigt att man tar vara på möjligheten att skap mervärden för de boende som kan vara bättre inomhus komfort, större balonger, inglasningar mm. För fastighetsägaren är det att minska underhållskostnader och minska energiförbrukningen. 
Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, allmännyttans fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar samt byggare.
 
 Interoc har specialister inom:
• Dörr och fönster
• Fasad och balkong
• Plattsättning
• Rörinstallation, vs

Andra företag i denna bransch

Rotpartner, Interoc, Sustend AB, Jucomi Bygg & Fastighets AB, Frakka AB, Cortea AB, Kreativ Byggkonsult i Huvudstaden AB, Södertörns Bygg & Konsult AB, Gleipnergruppen,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Byggledning, Dörrar, Fasad, Fönster, Stambyte,

Sponsrade företag