Stockholm >> Energi >> Elitbygg & Ekodesign

Elitbygg & Ekodesign

kontaktuppgifter

Tel: 070-227 20 90
Hemsida

Kontakta Elitbygg & Ekodesign

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Elitbygg & Ekodesign

SPARA PÅ PENGAR OCH MILJÖ MED ENERGIEFFEKTIVISERINGAR
Vi har samlat allt bostadsrättsföreningar behöver under ett tak. Iställert för att behöva vända sig till flera olika entreprenörer har vi samlat en komplett lösning för föreningar som saknar fastighetsförvaltare. 
BLI EN GRÖN FÖRENING. OCH INSPIRERA ANDRA!
Elitbygg & Ekodesign - vi bygger för en hållbar utveckling ljusarrangemant och säkerställer alla renoveringsdetaljer och byggåtgärder som krävs från fasader, underhåll, ljusbyten m.m. Med Decorcem® har vi den miljösmarta fasadputsen som är helt unik och patenterad. En total fasadrenovering kräver bara halva materialet och därmed halva materialkostnaden. Vi lämnar 50-års garanti på arbetet. 
TILLSAMMANS GÖR VI ER FÖRENING GRÖN OCH KOSTNADSEFFEKTIV!
Vi erbjuder gröna helentreprenader genom ett nära samarbete med vårt elektrikernätverk, och vi utför alla ROT-arbeten och andra projekt för föreningar och privatbostadsrätter. Våra arbeten är alltid kvalitetssäkrade och det finns ingenting vi inte gör. Vår ytskiktsprodukt är mångsidig och kan användas på allt från inner- som ytterväggar, vindar, trapphus, gångtunnlar, viadukter, offentliga byggnader, bostäder m.m. Fråga oss även om solceller.

Andra företag i denna bransch

Siemens, eGain Sweden AB, Bauer Watertechnology AB, Gerox AB, Chemiclean, EnergiEngagemang Sverige AB, Hållbar Energi, Vattenfall, GK Rör AB, Energi & - Klimatrådgivarna, Energikontoret i Mälardalen, PPAM Solkraft AB, Energi - och klimatrådgivningen, Göteborgs Stad, Energy Partner, Energisparkonsult AB & SRV Installation AB, Elitbygg & Ekodesign, HWQ Entreprenad AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Belysning, Energi, Solceller,

Sponsrade företag