Stockholm >> Juridik >> Nabo

Nabo

kontaktuppgifter

Hornsgatan 15
11846 Stockholm
Tel: 010 - 28 800 00
Hemsida

Kontakta Nabo

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Nabo

 BRFF - BOSTADSRÄTTSFÖRENINGENS BÄSTA VÄN 

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digital effektivitet tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är tänkt att vara lite som stödhjul för er som sitter i en brf-styrelse. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar du allt som har med brf:en att göra på ett ställe. Vi kan garantera att ni kommer spara tid och ge styrelsemedlemmarna en enklare vardag. Bli en digital förening. Smarta och tidseffektiva funktioner som hjälper både styrelsen och de boende.

Vi tar det personligt. Kundansvarig och proaktiv fastighetsförvaltare som håller ihop hela teamet och som du når på direktnummer. Vid t.ex. sjukdom täcker någon annan i teamet upp som kan din fastighet.

Pärmfritt och mobilanpassat. Smarta funktioner som t.ex. attest och utlägg. Tillgång till post, fakturor, viktiga dokument, åtgärdsförslag, uppföljningar, ärenden och planerat underhåll direkt i portalen.

Svar för dig med ansvar. Upphandling, avtal och andra miljonbeslut. Med Nabo har du alltid experthjälpen nära tillhands, som t.ex. energiexperter, projektledare, kompetent felanmälan, jurister och väl utvalda underleverantörer.

Andra företag i denna bransch

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum, Nabo, Riksbyggen, HSB Malmö, Fastighetsägarna Service,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Ekonomisk Förvaltning, Juridik, Teknisk Förvaltning,

Sponsrade företag