Stockholm >> OVK >> Frakka AB

Frakka AB

kontaktuppgifter

Stagneliusvägen 47
112 57 Stockholm
Tel: 08-22 33 90
Hemsida

Kontakta Frakka AB

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Frakka AB

Såhär kan vi hjälpa er

Frakkas fastighetskonsulter har bred erfarenhet av stambyten och andra typer av fastighetsprojekt samt OVK. Som oberoende part hjälper vi er med upphandling, projektledning och besiktning av era projekt. Med fast arvode, lång erfarenhet och bred kunskap hjälper vi bostadsrättsföreningar att spara tid och pengar, oavsett typ av fastighet och projekt.
Upphandling
Att anlita rätt entreprenör för ett stambyte eller någon annan form av renovering kan vara påfrestande om man saknar tid och/eller erfarenhet. Som oberoende konsult kan vi på Frakka hjälpa er att förhandla fram de bästa avtalen med de bästa entreprenörerna. 
Projektledning
Komplicerade entreprenader som stambyte bör alltid ledas av en engagerad och erfaren projektledare. Genom att anlita en projektledare från Frakka kommer entreprenaden att gå både gå lättare, snabbare och med mindre risker.
Besiktning
Vi på Frakka hjälper gärna våra kunder genom hela fastighetsprojektet. Detta innebär att vi även besiktar fastigheter och det utförda arbetet vid behov.
OVK
Frakka hjälper er även med OVK och luftkvalitetsmätningar.

Andra företag i denna bransch

Peter Sotare, Eldabutiken i Haninge, Ventexpert AB, Boldrup Klimat, AB Franska Bukten, SB Ventilation AB, Skorstensbolaget AB, Sotningstjänst & Kamingruppen STHLM AB, Frakka AB, GK Rör AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Stambyte, Fasad, Tak, OVK, Byggledning,

Sponsrade företag