Ekonomisk Förvaltning >> Delagott Förvaltning

Delagott Förvaltning

kontaktuppgifter

Runebergsgatan 7
114 29 Stockholm
Tel: 08-33 12 10
Hemsida

Kontakta Delagott Förvaltning

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Delagott Förvaltning

Ekonomisk och teknisk förvaltning nära våra kunder!
Våra kunder gillar att ha en leverantör som tar ett helhetsgrepp över både den ekonomiska och tekniska förvaltningen.  Så vi lär känna våra kunder och får bra koll på hur varje förening och enskild medlem kan hjälpas på bästa sätt. 
Vi har en stabil och effektiv ekonomisk förvaltning. Vi lagrar i molnet för att förenkla för våra kunder att komma åt alla handlingar men vi erbjuder också personlig service med hög tillgänglighet.
Grunden för vår tekniska förvaltning är underhållsplanen som vi har förfinat för att kunna se behoven även de närmaste åren.
Vi bemannar fastighetsskötsel med egen personal. Våra lokala förvaltningskontor leds av förvaltare som jobbar med IT-stöd som är effektivt och användarvänligt. Våra fastighetstekniker ronderar fastigheterna, gör energiutredningar, hanterar servicejobb och tar in andra hantverkare där det behövs.
Vi erbjuder även olika tjänster av medlemsservice.
Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa din Brf med är du välkommen att kontakta oss på Delagott!

Andra företag i denna bransch

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum, Conzignus Hem och Fastighet, Riksbyggen, MARK, HSB Malmö, SVEFAB - Svealands Fastighetsteknik AB, Fastighetsägarna Service, Renew Service AB, Delagott Förvaltning,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Ekonomisk Förvaltning, Teknisk Förvaltning, Fastighetsskötsel,

Sponsrade företag