Balkong >> Nika Inglasning AB

Nika Inglasning AB

kontaktuppgifter

Tel: 08-410 417 63
Hemsida

Kontakta Nika Inglasning AB

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Nika Inglasning AB

Balkonginglasning med NIKA
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för inglasning av balkonger och terrasser. tak och glasräcken. Med över 10 000 st inglasningar i Mälardalen har vi stor erfarenhet och goda referenser. Vi levererar främst vårt ramfria inglasningssystem där du enkelt kan öppna upp helt eller delvis. Detta är ett vik-in-system vilket underlättar rengöring av glasens båda sidor och skräddarsys efter era förutsättningar med låg inverkan på fastighetens visuella grundprofil. 
  • Ramfritt vik-in-system NIKA®
  • Stäng ute regn och rusk
  • Dämpa ljud och buller
  • Spara energi
 
NIKA® – Det trygga valet sedan 1988
NIKA har stor erfarenhet av inglasningar. Vi startade vår verksamhet i slutet av 80-talet och har sedan dess expanderat till en av Europas ledande leverantörer av arkitekturglas. NIKA erbjuder helhetslösningen – från fabrikstillverkning till montage – allt i egen regi. Vi vill att ni som styrelse med medlemmar ska känna trygghet. Alla våra produkter är givetvis CE-märkta och tillsammans med en långsiktig och trygg support finns vi kvar för er.

Andra företag i denna bransch

TBO Balkong, Balco, WMP Balkong AB, Karpia Inglasning AB, Nika Inglasning AB, Sakkes Balkongkonsult AB, Svenska Lumon AB, Inglasningsmästarna montage 42 AB 4,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Balkong,

Sponsrade företag