Stockholm >> Bygg >> Gleipnergruppen

Gleipnergruppen

kontaktuppgifter

Styrmansgatan 41
114 54 Stockholm
Tel: 08-121 487 77
Hemsida

Kontakta Gleipnergruppen

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med Gleipnergruppen

Vi på Gleipnergruppen bistår bostadsrättsföreningar med att sälja sina råvindar, lokaler och byggrätter. Stora som små.
Att sälja ytor i fastigheten som kan bli bostäder är en fantastisk möjlighet för föreningen att förbättra sin ekonomi. Vårt transaktionsteam stödjer styrelsen, med engagemang och expertis, igenom hela denna process. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att föreningen ska göra en så trygg och lönsam affär som möjligt.
Som specialiserade på förmedling av råytor, och med bostadsrättsföreningar som uppdragsgivare, har vi förståelse och kunskap avseende alla de åtaganden och ansvar en styrelse ställs inför i samband med ett konverteringsprojekt.
Vår erfarenhet i kombination med spetskompetenser inom fastighets- och föreningsjuridik, byggteknik och försäljning har bidragit till nöjda referenser och allt större förtroende från marknaden.
Det går bara att sälja er tillgång en gång, så det gäller att göra rätt och se till att föreningen får ut det mesta av möjligheten.

Andra företag i denna bransch

Sydsverige Entreprenad AB, GCP Sweden AB, Renew Service AB, Målerifirman Gusten Persson & HP Bygg, Södertörns Bygg & Konsult AB, Kreativ Byggkonsult i Huvudstaden AB, Gleipnergruppen,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Vindar, Projektledning, Byggledning, Bygg, Lokalkonvertering, 3D Fastighetsbildning,

Sponsrade företag