Stockholm >> Teknisk Förvaltning >> SVEFAB - Svealands Fastighetsteknik AB

SVEFAB - Svealands Fastighetsteknik AB

kontaktuppgifter

Tel: 020-54 40 22
Hemsida

Kontakta SVEFAB - Svealands Fastighetsteknik AB

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med SVEFAB - Svealands Fastighetsteknik AB

SVEFAB – Din fastighet i trygga händer
Sedan starten 2001 har SVEFAB specialiserat sig på förvaltning av små och stora bostadsrättsföreningar, vi har även uppdrag för större privata fastighetsägare i hela Mälardalen, liksom för kommuner och myndigheter.
Utöver traditionell fastighetsskötsel erbjuder vi även energioptimering, elarbeten, lokalvård, markskötsel med mera, allt med egen personal! Vi har även en egen jour, och utför självklart ovk-besiktningar. 

Vårt goda rykte är vår styrka och vår produkt kännetecknas av hög kvalitet och långsiktighet.
Som kund till SVEFAB får ni en egen förvaltare och tillgång till vår kundportal på webben, där ni kan se och administrera arbetsordrar samt läsa rapporter. 
Våra kunder finns över hela Mälardalen och vi har platskontor i Åkersberga, Solna, Sigtuna samt Norrtälje. Vi har även personal i Nynäshamn och Uppsala. 
Vi är säkra på att den tjänst vi erbjuder kommer göra er mer än nöjda, så säkra att vi erbjuder alla nya kunder tre månaders löpande uppsägningstid. Det ska vara lätt att byta förvaltare! 
Välkomna till oss! 

Andra företag i denna bransch

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum, Nabo, Riksbyggen, MARK, HSB Malmö, SVEFAB - Svealands Fastighetsteknik AB, Fastighetsägarna Service, Renew Service AB, Cortea AB, Delagott Förvaltning, FF-Fastighetsservice AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Ekonomisk Förvaltning, Teknisk Förvaltning, Fastighetsskötsel,

Sponsrade företag