Tak >> AB Tresson Fasad

AB Tresson Fasad

kontaktuppgifter

Storsätragränd 24
127 39 Skärholmen
Tel: 08-603 88 65
Hemsida

Kontakta AB Tresson Fasad

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med AB Tresson Fasad

KORT OM TRESSON
Tresson, grundat 2006, är en totalleverantör av utvändiga fasadarbeten. Vi har en både erfarenhet och kunskap när det gäller att renovera, förnya och reparera i princip alla slags fasader. Vi är en samarbetspartner som gärna åtar oss helhetskonceptet gällande fasadrenoveringar, balkongarbeten, fönsterrenoveringar och -byten, målning, isolering och takrenovering.
Tresson har sedan starten utvecklats till en samarbetspartner som har expertisen internt. Detta gör oss effektivare på projekten likväl som i kommunikationen med beställaren. På arbetsplatserna har vi, förutom murare, även hantverkare inom måleri, snickeri och betong. Idag uppgår vi till ca 50 medarbetare; både tjänstemän och hantverkare.
Mer information på tresson.se.

Sedan 2018 ingår vi i koncernen SEHED Byggmästargruppen vilket ger oss ytterligare styrka via systerbolagen och gör att vi numera även kan erbjuda solpaneler.

FASADSKOLAN
Vintern 2017 lanserade Tresson Fasadskolan, en webbplats med målsättningen att öka kunskapen och förståelsen för fasadrenoveringar. Fasadskolan hjälper bl.a. bostadsrättsföreningar att bli bättre beställare av dessa tjänster genom att öka  kunskapsnivån. På Fasadskolan finns konkreta råd om fasadvård, information om upphandlingar, information om hur fasadrenoveringar går till, exertpanel med mera.
Kika in på fasadskolan.se.

Andra företag i denna bransch

DM TAK AB, Takjour Entreprenad, WM Tak & Fasad, Tak Compagniet Sverige AB, Frakka AB, GCP Sweden AB, Nordic Takvård AB, UteTak Stockholm AB, AB Tresson Fasad, Prefa Sverige, Roseb Entreprenad AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Tak, Fasad,

Sponsrade företag