Tak >> WM Tak & Fasad

WM Tak & Fasad

kontaktuppgifter

Tel: 08-761 16 06
Hemsida

Kontakta WM Tak & Fasad

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med WM Tak & Fasad

Vi på WM Tak & Fasad utför en mängd uppdrag på mindre och större fastigheter i hela Stor-Stockholm, bland annat fasad- och takrenovering, takomläggning och snöskottning.
Renovera eller satsa på något helt nytt?
Vi på WM Tak & Fasad i Stockholm är specialister på att återställa tak och fasader till ursprungligt skick genom en grundlig fasad- eller takrenovering.
Eller varför inte satsa på något nytt och ge din fastighet ett helt annat utseende genom ett fasadbyte eller takomläggning? Med erfarenhet, noggrannhet och varsamhet ger vi utsidan av din fastighet en uppfräschning som varar länge.
Våra övriga tjänster inom tak och fasad
Förutom takrenoveringar och takomläggningar av bland annat  tegeltak utför vi även fasadrenovering och fasadbyten. Vi är riktigt duktiga på takplåtsmålning och vintertid erbjuder vi även takskottning och istappsröjning.
Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster inom tak och fasad. Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm och levererar alltid vad vi lovar.
WM Tak & Fasad - din taklääggare i Stockholm.

Andra företag i denna bransch

DM TAK AB, Takjour Entreprenad, WM Tak & Fasad, Tak Compagniet Sverige AB, Frakka AB, GCP Sweden AB, Nordic Takvård AB, UteTak Stockholm AB, AB Tresson Fasad, Prefa Sverige, Roseb Entreprenad AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Tak, Fasad,

Sponsrade företag